14 juni 2008

Snöplig svensk förlust

Jaha, vad säger man efter ett förlustmål på övertid? En svordom?

Nja, förlusterna är som tyngst när man är så nära. En nästan perfekt genomförd match defensivt och en bra offensiv i 45 minuter kunde skapat ett lysande läge inför den avslutande matchen mot Ryssland. Nu kan det ju i och för sig se bra ut inför Ryssland ändå beroende på hur det går mellan Ryssland och Grekland ikväll. Oavgjort där eller uddamålsseger för Ryssland innebär att Sverige avancerar till kvartsfinal vid oavgjort i den sista gruppspelsmatchen.

Mellberg var ruggig idag liksom hela den övriga defensiven. Stoor imponerade trots sin orutin och Daniel Andersson var precis lika bra som senast. Zlatan gjorde dessutom en riktigt, riktigt bra halvlek innan han blev utbytt. Enligt mig var han mer delaktig i spelet idag och bjöd på några läckra passningar och tekniska nummer. Ett mål krönte insatsen även idag.

Henrik Larsson såg sliten ut och tappade mycket boll offensivt. Sprang mycket och jobbade på men insatsen idag går inte till historien. Detsamma gäller Marcus Rosenberg. För mig är det ett mysterium att Rosenberg (enligt media?) gjort succé under våren. Jag har ärligt talat aldrig sett den pojken (ja det känns som han är 17 vårar) bra i internationell fotboll. Det sägs att han är snabb och målfarlig men det har jag aldrig sett något av. Han visar noll och ingenting idag också.

* * *

Bloggens omröstningen är avslutad och resultatet ser du till vänster. HIF:aren är nöjd med 20 mille för Razak Omotoyossi så snälla;

KOM MED ETT BUD NU!!!

Idag gjorde han ännu ett mål för Benin i VM-kvalmatchen mot Niger. Priset steg därmed till 20,38 mille...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Henke hade en bra framspelning i första annars var han ju helt osynlig.

Men det glömde du kankse nämna...

Anonym sa...

Ahha, nu såg ja ju att du nämnde det..

Bra.