13 september 2006








Vilken underbar afton igår! Seger mot lilla mäktiga Real Malmö, bra stöd och en tro på framtiden.

De senaste veckorna har gjort mig försiktigt positiv med hopp om ett riktigt bra år 2007. Efter derbysegern igår kan man inte heller utesluta en hyfsad placering redan i år. Äntligen har vi en tränare som kan motivera och entusiasmera spelarna, en tränare som inser att 4-2-3-1 INTE är något för HIF:s trupp, samt en tränare som får spelarna att tro att man kan vända ett underläge. Mot Kalmar, Elfsborg (sc), Hammarby och MFF vändes underläge till seger. Gemensamt för dessa matcher är att de spelades på Olympia vilket ger även hemmapubliken ett gott betyg. I fredags vann HIF också sin första bortamatch i allsvenskan sedan 4 juli 2005.

Något håller på att hända med HIF, och det är BARA positivt.

Hasse Eklund har gjort ett fantastiskt jobb med HIF. Det var han som vände skutan och ska sanningen fram så hade ändå inte marginalerna på sin sida de första matcherna. Nu har även HIF fått lite flyt och med Stuart – Hasse vid rodret kan hösten bli riktigt rolig!

Fy fan va jag mår bra idag!!!

12 september 2006

Dags att damma av sidan...

Jäklar va mycket som har hänt sedan förra uppdateringen.

  • Spelare har kommit och spelare har gått.
  • Tränare har kommit och tränare har gått.
  • HIF har rasat och HIF har rest sig.

Nu är det läge att titta framåt och äntligen börjar jag få mer tid till att skriva i bloggen. Idag har jag dock inga möjligheter att skriva något vettigt. Jag är så otroligt nervös inför kvällens skånederby att jag inte klarar av att formulera vettiga meningar. 4,5 timmar kvar nu!

Imorgon kommer den här bloggen igång på allvar igen.

Välkomna då!