03 maj 2006

HIF - Öster 4-0

Proppen ur! 4-0 med mersmak mot Öster. Betygen:

DA - 3
Hade nästan inget att göra men det han gjorde var bra.

JA - 3+
Ingen favoritspelare till mig men Jakob gör en riktigt bra match. Vann många dueller och var dessutom nära att göra två mål.

AG - 5
En riktig GIGANT! Styrde och ställde, vann dueller och spelade som han gjorde när han slog igenom. Är Jakobsson Granens problem?

OR – 3
Debut och Oskar gör en stabil insats. Inga större misstag. Härligt att återväxten är god!

FS – 3+
Överraskande bra! Påminner en del om Krullet som ytterback. Klistrade sig på anfallaren och vann många dueller. Kom runt på kanten ett antal gånger och det är något vi saknat tidigare.

MM – 4
Årets fynd i allsvenskan! Stark, hårt arbetande och briljanta passningar.

AD – 3+
Mot sådant motstånd är Dahl bra. En riktig bollvinnare och fighter. Tyvärr slog han bort för många bollar och misslyckades dessutom med sina frisparkar.

EK – 4
Gör sin bästa match på MYCKET länge. Hade nästan glömt hans läckra dribblingar och ett tag var jag orolig för Eldins motståndare. Han var riktigt yr!

BS – 3
Ojämn! I perioder var han bra men långa stunder händer det ingenting. Målet vackert och det säkrar trean i betyg.

OK – 4+
Två mål och många trolleritricks! Plusset efter 4:an får han för att han gick ut i media efter matchen och påpekade att Swärdh bör spela med två anfallare!

LS – 4-
Ständigt på språng. Stark, vann nickdueller. Jävlar vad jag hoppas att han blir frisk till derbyt!


I övrigt ska påpekas att motståndet igår var uselt. Alla betygen ska läsas med tanke på det. Vill också påstå att Tarmo Neemelo gjorde ett mycket bra inhopp. Vann ALLA dueller och bjöd dessutom på ett par tekniska nummer. Väljer honom före Gustaf ALLA DAGAR I VECKAN. Gustaf ja, 25 minuter på plan och NOLL vunna dueller/löpningar!