17 maj 2008

Presidenten är irriterad!

Har precis skådat en bedrövlig fotbollsmatch mellan Valsta Syrianska och HIF. Snöblandat regn, två bortalag, plastgräs och tomma läktare. Vad var egentligen tanken...?

HIF är alltså ute ur Svenska cupen och jag fattar inte att man kan skänka bort en sådan här match. Ofattbart!
---
Visst ska 18-åriga Rasmus Jönsson få fler chanser men dagens målsumpningar var....eeh svettiga.
---
Razak visar att han fullkomligt skiter i världens vackraste förening. Vid målet visar han NOLL glädje. 25 mille och han bör få sticka. Äsch, 20 mille räcker.
---
Det går så låååångsamt när Chansa får bollen men värst av alla var Samir Beloufa. Han måste ha gjort sitt sista framträdande HIF! Marcus Nilsson KAN inte vara sämre. Framförallt hoppas man att man köper in en ersättare till Granen. Snacket om "en intern lösning" känns knappast trolig efter dagens cupmatch.

16 maj 2008

Allt har sin tid...

Jaha, så har Presidenten valt att lämna HIF E-Zines redaktion efter dryga ett och ett halvt år. I fortsättningen kommer mina funderingar att finnas här på min gamla insomnade blogg men jag avgår inte förrän efter matchen mot Valsta Syrianska imorgon.

Lägg till www.helsingborgsif.blogspot.com bland favoriterna för du vet aldrig när scoopen publiceras. ;)

Som de flesta redan känner till är jag en halvt sjuk person som aldrig missar någon info om HIF. Den röda vackra föreningen har jag följt efter förmåga sedan slutet på 80-talet och kärleken är obeskrivlig.

På återseende...