11 februari 2006

FC Nordsjälland - HIF 1-1


Inte heller idag lyckades HIF inkassera årets första seger. Slutresultatet mot SAS-ligalaget blev 1-1 och HIF:s mål gjordes av en FCN-spelare. Enligt rapporterna var McDonald och Olle bäst i HIF. Ari såg inte speciellt bra ut idag. Senast måndag tar man beslut angående Aris eventuella kontrakt.

HIF ställde upp med följande lag:

Startelva: Daniel Andersson, Jakob Augustsson, Andreas Granqvist, Andreas Jakobsson, Tony Mahr, McDonald Mariga, Eldin Karisik, Babis Stefanidis (55), Olivier Karekezi, Imad Khalili (85)
Avbytare: Fredrik Svanbäck (55)

07 februari 2006

Min startelva just nu!


Sticker ut hakan och testar en startuppstälning på vår halta trupp...


Daniel Andersson

Erik Wahlstedt - Fredrik Björck - Andreas Granqvist - Peter Christiansen

Andreas Jakobsson - Andreas Dahl

Babis Stefanidis - McDonald Mariga - Imad Khalili

Olivier Karekezi


Avb: Oscar Berglund - Jakob Augustsson - Eldin Karisik - Fredrik Svanbäck - Gustav Andersson

Bubblare: Ari - Henke - Magiera -Rade - "Mål-Arvid" - Mr X

06 februari 2006

Mycket har hänt...


Tyvärr har jag inte haft möjlighet att uppdatera bloggen de senaste dagarna. Ska försöka sammanfatta vad som hänt (för visst har det hänt saker!):

Just nu provspelar den 20-årige brasilianske anfallsspelaren Ari da Silva Ferreira med HIF. Ari tillhör den brasilianska klubben Fortaleza som spelar i den högsta ligan i Brasilien. Han är en stor, fysisk och explosiv forward som påminner om en viss Alvaro Santos! Ari deltog i lördagens träningsmatch mot Falkenberg och brassen såg spännande ut.



Mellan den 12 och 19 februari kommer den 28-årige polacken Jacek Magiera att provträna med HIF. Jacek är en central mittfältare i det polska topplaget Legia Warszawa.


Björn Westerblad har skrivit på för Trelleborgs FF och Pär Hansson har lånats ut till Ängelholms FF. Detta innebär att truppen nu är nere i 17 + 2 spelare.