29 december 2005

Nya rykten...

Supporterbloggen "Bara ben på Glenn Hysén" hävdar att HIF är en av tre klubbar som slåss om George Mourads namnteckning. (http://ifkgoteborg.blogspot.com/2005/12/mourad-tvingas-bort-frn-blvitt.html) Personligen tycker jag inte att Mourad borde vara ett namn för HIF.

En italiensk sida påstår att Napoli är ute efter Andreas Grankvist. http://www.tuttomercatoweb.com/index.php?action=read&id=18583 Inte en chans att han skulle gå dit! Tydligen spelar de i den italienska tredjeligan och antagligen är det inte intressant för Granen. Tror dessutom inte att Napoli har de pengarna som HIF lär kräva.

Graulund till AGF!?

Danska rykten gör idag gällande att Peter Graulund är nära en övergång till AGF Århus. Graulund har i december vid ett flertal tillfällen varit på besök i sin gamla klubb och talat med ledningen för AGF.

Min gissning är att Graulund presenteras som AGF:s hemvändare i början av nästa år. Kan man hoppas att vi presenterar en hemvändare då också...?

28 december 2005

Headcoach?

http://www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,753423,00.html

Måtte även detta bli sant! Som ni vet sedan tidigare är jag inte nöjd över vad Swärdh har fått ut av laget. Tror att hans teoretiska kunnande hade varit värt att behålla om en ny headcoach hade anställts. Backe eller Baxter är lysande namn. Helst Hasse Backe...

Swärdh släpper 4-2-3-1?

http://hd.se/sporten/2005/12/28/hif_traenare_beredd_omproeva_sin

Detta är ju faktiskt en riktigt bra nyhet. Tror helt klart att HIF hade blivit starkare med 4-4-2 eller 4-3-3.

Kan drömmen bli sann?

Av alla utlandsproffs som HIF har ute så finns det endast EN som kan vända upp och ner på svenska medier, EN som kan få Herr Svensson att köpa årskort på Olympia och endast EN som kan skapa ett sådant intresse att hela staden Helsingborg kokar. Mannen jag talar om är givetvis alla tiders guldbollevinnare, Henrik Larsson!

Nu verkar det som om Henke kommer hem och enligt vissa källor är han redan klar för HIF.

Magiskt!