01 oktober 2005

HIF-Gefle


Ännu ett lag kommer på besök och ännu en gång lär det bli ett handbollsförsvar. Gefle står för motståndet och jag tror på vinst trots HIF:s usla form. Vinst är dessutom ett måste om vi ska kunna knipa fjärdeplatsen.

Swärdh väljer att stuva om ordentligt igen och ärligt talat fattar jag inte vad som har hänt med den annars så fega tränaren som ALLTID spelade med samma lag som matchen innan. Nu i höst har han valt motsatt taktik!

Imorgon spelar HIF med följande lag:

DA
Wahlen-Jakobsson-Björck-PC
Dahl-Granen
Babis-Atiba-Imad
Olle

Avb: Pär-Ljung-Svanen-Graulund-Eldin

Peter och Peter förväntar sig antagligen ett handbollsförvar som jagar på kontringar. Jag tycker därför att det är rätt att låta spelare" som kan göra sin gubbe" spela.

3 poäng!

27 september 2005

Spurten...

Omgång 24
AFF - IFK 2
KFF - Bajen 1
HIF - Gefle 1
DIF - HBK 1
MFF - BoIS 1

Omgång 25
Gefle - MFF 2
Bajen - IFK X
IFE - HIF X
ÖIS - DIF X
BKH - KFF 2

Omgång 26
DIF - IFE 1
HIF - BKH 1
MFF - Bajen 1
IFK - BoIS 1
KFF - HBK X

Betyder...

1. DIF - 53
2. IFK - 50
3. MFF - 47
4. KFF - 43
---------------------
5. HIF - 43
6 Bajen - 38

Sorry... hoppas jag har fel...

Operation utrensning!

Idag har operation utrensning startat i tidningarna. Graulund sågas och hotas med "kicken". Rätt!!! Jag var nog den förste som började tveka på Graulunds vara eller icke vara men då (någon gång i somras) fick jag inget stöd. Graulund är den klart giftigaste av våra anfallare men hans gnäll och slöhet drar ner lagmoralen. Jag hoppas att säljs i vinter!

0-2, 0-2, 0-2

Ännu en förlust och ännu en gång 4-2-3-1. Nu ger jag upp spelsystemsförändringen och blickar framåt. Inser att Swärdh hellre äter upp sin rosa skjorta än byter system.