05 juni 2008

José Mourinho och Zlatan vill möta HIF

FC Internazionale Milano, mera känt som Inter, vill ha tufft motstånd inför den italienska ligastarten i höst. De italienska mästarna har nämligen sänt en förfrågan till HIF om en match den 14 augusti och om allt stämmer så blir det så. HIF tar ett beslut nästa vecka.

Hur det gick senast vet vi. 1-0 på Olympia och 0-0 på San Siro innebar gruppspel i Champions League 2000. Lippis mannar, med Keane, Sükür, Zamorano, Recoba, Seedorf, Di Biagio, Blanc, Cordoba och Pirlo (ja listan kan göras hur lång som helt) i spetsen räckte inte till mot HIF.

1 kommentar:

Anonym sa...

Du har en grym blogg, bara så att du vet det.

Tror faktiskt att man ska läsa din blogg om man vill hålla sig uppdaterad på läget i Helsingborg. Bra nivå på texterna och du verkar sitta på en hel del källor och information.

/ Kempe från syd-sydväst.

PS. Skulle förövrigt uppskatta om du kikade in på min blogg någongång framöver. Än så länge är den inte mycket för världen, men jag har en hel del planer om att utveckla den. Om jag förresten ser något sillyseason-rykte från din blogg så kan du lita på att jag hänvisar till din sida. Naturlich!

DS.