30 maj 2008

HIF överens med Bengt Adolfsson!

Äntligen är HIF och HIF Support (med Bengt Adolfsson i spetsen) överens om hur hyresintäkterna från bland annat Henrik Larssons utlåning till Manchester United ska fördelas.

Fredin:
-Vi har kommit fram till en klok lösning och det känns skönt att lägga detta till handlingarna samtidigt som det är mycket positivt att vi fortsätter relationen med HIF Support.

Adolfsson:
- Det är bra att vi kommit fram till en tydlig reglering av uthyrningssituationen och fått detta löst. Förhoppningsvis kan denna lösning också bidra till att fokus kring HIF riktas mot vad som händer på planen.

Äntligen, säger jag bara! Detta kom upp på bloggen redan för en vecka sedan när jag länkade till http://www.hif-fotboll.blogspot.com/. Nu är det officiellt och då är det bara att se framåt igen. Förhoppningsvis har Adolfsson visat upp sitt HIF-hjärta en gång för alla och gått med på en bra deal ur HIF-synvinkel.

Enligt vad jag har hört jobbar HIF hårt med att bilda ett nytt riskkapitalbolag och den här gången lär inte Bengt Adolfsson vara ensam i matchen. Många kommer få möjlighet att stötta upp men den exakta formen är ännu oklar. Det kommer antagligen att ta lite tid innan alla har sagt sitt.

Som tur är har vi en generös ordförande som kan sticka till pengar om det behövs. Eller hur SIF? (svara inte här utan skicka ett mail istället ;)

Sedan har ju BA uppstått igen...

Inga kommentarer: