26 juni 2008

Våra provspelare drar till Malmö

Jaha, seger med 5-2 mot det danska lingonlaget Elite3000. Härligt att offensiven fortfarande är grym (säger min positiva sida) och riktigt illa att släppa in två bollan mot ett ängagäng (säger min negativa sida). Wahlen avlöste Beloufa som mittback till andra halvlek och Bosse var mycket nöjd med ytterbackens insats. Utan att ha sett matchen känns INTE Wahlen som lösningen på mittbacksproblemet. Huvudspel någon?Även Martin Kolár fick höga betyg av Bosse och man kan bara önska att tjecken får vara skadefri nu. Makondele behöver en blåslampa i...

* * *

Daniel Andersson fastkilad på bänken i 90 minuter. Har Oscar tagit över nu? Knappast! DA är given både på lördag och mot GAIS om en vecka.

* * *

Provspelande huliganen Jabu Mahlanhu gjorde matchens första mål igår och blev dessutom utsedd till matchens lirare. Sydafrikanen turnerar nu vidare till Bunkeflo (eller LB07) för några dagars träning. I nuläget är han inte aktuell för HIF.

* * *

Har afrikanerna landat?

* * *

Unge vänsterbacken Viktor Agardius har som bekant tränat med HIF under veckan och 18-åringen fick även speltid igår mot danskarna. HIF-supportern Agardius åker nu vidare och nästa anhalt är Malmö FF, där han ska träna under nästa vecka.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Är man verkligen HIF:are så borde inte maff ens finnas med i tankarna!!

Hade varit mer förståeligt om HIF hade nobbat honom, men inte ens då hade det varit okej att som HIF:are spela för maff.

Kan dock vara så att han försöker pressa HIF att signa honom då man antagligen inte vill förlora honom till maff.

/Snapphanen

Anonym sa...

Snapphane...väx upp och välkommen till verkligheten. Man inser att du inte begriper nåt om hur det går till. Tror du verkligen att det är spelaren själv som driver detta. Det är en förmån att som så ung spelare få möjligheten att få komma och känna på atmosfären i en storklubb.Men det är klubbarna som sinsemellan tar kontakt med varandra och planerar precis hur det ska gå till. Nä..ditt spyfördiga inlägg luktar inget annat än svensk avundsjuka..behåll dina spekulationer för dig själv.
Snapphanar ett utdött släkte..