27 juni 2008

I´m a sick, sick boy in a sick, sick world

Razak är uppenbarligen inte på plats i Helsingborg och ni som följer bloggen märker att mina onda aningar tyvärr inte var tagna ur luften den här gången. Razak är en sjuk människa och enligt någon mystisk person på Benins fotbollsförbund är det malaria det handlar om. Jag tror dock att han har andra större problem...

HIF får nu rikta in sig på en höst utan Razak men det värsta är att han antagligen inte går att sälja längre. Värdet på 3 miljoner Euro har blivit 3 miljoner kronor och HIF kanske får vara glada om man får tillbaka de satsade slantarna.

* * *

Martin Fribrock har även han nått sina drömmars fotbollsklubb bara 24 år gammal. Det måste vara fantastiskt att nå den klubben man har drömt om när man var liten. Ett kontrakt fyllt med siffror skrevs på igår och längst upp stod det...

...Esbjerg. Grattis Martin!

* * *

Blir det Rasmus Jönsson bredvid Larsson eller flyttas Makondele upp till förmån för Kolar? Får Marcus Nilsson förtroendet bredvid Ekstrand eller satsar man på en islänning alternativt nordafrikan i mittförsvaret? Startelvan imorgon blir mycket spännande.

* * *

Sverige tvingades kvala mot europamästarna(?) inför EM. I gruppen fick man sedan europamästarna(?), bronsmedaljörerna och de regerande europamästarna. Sug på den du!

Inga kommentarer: