23 juni 2008

Denilson skrev på för HIF!

Enligt lt.se har HIF köpt loss Denilson från Pao de Acucar. Brassen lånas omgående ut till Assyriska i Superettan och södertäljeklubbens klubbchef är lyrisk när han pratar om 19-åringen.
Exakt hur dealen ser ut är oklart men det är uppenbart att JJ är sugen på att se mer av Denilson. För en knapp vecka sedan skrev jag följande i fallet Denilson:

"HIF har som bekant en option på fortsättning men Denilson lyckades aldrig övertyga under de tre månader han befann sig i Helsingborg. Några bra insatser i U21-laget, ett svagt inhopp i allsvenskan och sedan en skada som höll honom borta från fotbollen ger knappast HIF ett rättvist beslutsunderlag.Nu ryktas det dock om en fortsättning i Sverige i form av en utlåning till Assyriska i Superettan. Hur upplägget i så fall skulle se ut är oklart men kanske ser HIF en stor potential i 19-åringen och vill därför knyta upp honom med ett längre kontrakt.När Denilson kom beskrevs han som "en av de största unga talangerna i Brasilien just nu" med en mycket god teknik, snabbhet och bra speluppfattning. Kanske får han visa det i Superettan."

Inga kommentarer: