23 maj 2008

Ännu mer transferskvaller

Tja, min roll på SvenskaFans var ju knappast "skvallrarens" men det är mycket tydligt att det är just rykten och skvaller som folk är intresserade av. Det är ryktena som drar folk till bloggen och om det kan man tycka vad man vill. Samtidigt finns det en del som hatar inlägg som säger A men inte fullföljer med B. Ni får nog blunda och hålla för öronen nu är det är "sillytider".

HIF:s trupp är alldeles för stor och det kostar att avlöna "överflödiga" spelare. Sommaren bör därför bjuda på några försäljning/utlåningar och i första hand känns det som Fredrik Svanbäck har gjort sitt i HIF. För tillfället är han utlånad till Finland och det finns ett ömsesidigt intresse för en fortsättning där. Det lutar därför åt att vi har sett det sista av vår duracellkanin (nej, ingen produktplacering men om ditt företag är intresserat så maila ;).

Sedan hittade jag en annan HIF-blogg i cyberrymden: http://hif-fotboll.blogspot.com. Där menar man att Tobias Holmqvist, Fredrik Olsson och Marcus Nilsson eventuellt lånas ut i sommar. Det tycker jag låter både realistiskt och positivt. Speltid och erfarenhet kan aldrig vara negativt.

Inga kommentarer: