31 oktober 2006

Fem dagars ångest!

Usch! Skitresultat igår och nu är jag snart uppe på nagelbanden och tuggar. Visst, hösten har varit fantastisk men med maximalt oflyt de närmaste 11 dagarna så kommer säsongen att vara en fullkomlig besvikelse trots allt. Här följer det mest negativa inlägg jag någonsin kommer att skriva!

31/10
Ikväll möter Hammarby Gefle på Söderstadion och ni som såg Gefles match på Olympia inser att en poäng för för bortalaget skulle vara en stor skräll. Gefle är USLA på bortaplan och har dessutom inget att spela för. Ikväll kan tabellens plats 3-5 därmed se ut så här:

3. HIF 42
4. Bajen 40
--------------
5. DIF 40

3/11
Hammarbys överklagan skulle behandlas senast fredagen före sista omgången och jag ser det inte som otroligt om de får tillbaka sina tre poäng. Tabellen:

3. Bajen 43
4. HIF 42
-------------
5. DIF 40

5/11
En sista omgång med ångest. Häcken är en mardrömsmotståndare för HIF (minns -98) och är dessutom betydligt bättre än tabellen visar. Att Häcken har ALLT att spela för gynnar knappast HIF heller. Mittfältets nav (Andy) är avstängd. Djurgården möter ett guldfrossande Elfsborg och en seger för Djurgården är inte omöjlig. Hammarby möter Öster och frågan är om de vinner med 3 eller 4-0. Mardrömstabellen:

3. Bajen 46
4. DIF 43
-------------
5. HIF 42

En underbar höst kan alltså avslutas med ett rejält antiklimax och visst är det bättre att aldrig vara nära än att tappa någon man haft i sin hand.

11/11
Cupfinal mot Jävle och en cupmatch är en cupmatch. Fan om det inte går vägen!

Inget europaspel eller Royal League men väl en omläggning av gräset på Olympia!

Neggoröv? Jag?

Inga kommentarer: