21 september 2006

Här kommer vi!

Jäklar va dåliga Gefle var!

Jäklar va dåliga Gefle var!

Eller var det HIF som var bra...?

I mitten av första halvlek låg bollinnehavet på ett förkrossande 77-23. HIF rullade runt och Gefle hade alla sina elva spelare på de sista två femtedelarna av planen. Andra halvlek var inte lika bra men segern kändes väldigt trygg trots att HIF "bara" lyckades göra två mål.

Granen var en gigant i mittförsvaret, Mariga var lika lysande som i våras, Jakobsson stabil med fina spelvändningar och Larsson briljant i det mesta han gjorde. Övriga spelare okey eller bra förutom Miranda och Olle som inte får godkänt.

Jag vägrar dock ge upp Miranda! Hans offensiva kvalitéer är läckra men hans defensiva spel är under all kritik. Dessutom halkar han mer än övriga 21 spelare tillsammans under en match. Varför? Hoppas få se Tamboura från start på tisdag.

Olle då? Ärligt talat så har han aldrig varit en favorit till mig. Han saknar spetskvalitéer och som anfallare tycker jag att man måste vara antingen stark, snabb eller riktigt smart. Visst är han klurig med bollen men det hjälper inte när han inte kan springa ifrån någon. Som EU-spelare hade det varit ok att behålla honom men nu är han från Rwanda och upptar en av tre icke-EU platser. Därför hoppas jag att han lämnar i vinter. Han har ju gjort en del mål så man kanske kan få en hyfsad slant för honom.

Inga kommentarer: