10 januari 2006

Skrattar bäst som skrattar sist!


Hösten och vinterns hackkycklingar i HIF stavas Peter Christiansen och David Ljung. Ni vet "han med den känsliga vänsterfoten" och "Ben Johnson".

PC var ju tänkt som J*****rs ersättare men blandade nonchalant spel med idiotiska passningar. Plötsligt stod HIF där med en oduglig vänsterback som kostar en hel del pengar i lön. Personligen har jag inte gett upp PC ännu. Han kan inte vara så usel som hösten visade oss. Trots allt har han under många år haft en ordinarie plats i "storklubben" ;) FCK. Han kom in i läge där ALLA underpresterade så jag är beredd att ge honom några matchers förtroende till. Men sen...

David Ljung visade verkligen vad som är gemensamt mellan honom och ett kylskåp, eller honom och en danmarksfärja, eller honom och en snigel... Segare fotbollsspelare får man leta efter. Tyvärr hjälper det inte alltid att David är väldigt brytningssäker och stark på huvudet både offensivt och defensivt. Snabbhet är så mycket i dagens fotboll så han räcker inte till, tyvärr. Sedan hör man en del om att David ska vara den mest seriösa spelaren i truppen. Kommer först till träningarna och är alltid väl förberedd.

Jag ser helst att han säljs! Men man vet aldrig;

Skrattar bäst som skrattar sist!

Inga kommentarer: